Lopen

ik zat te denken he….er zijn eigenlijk maar heel weinig mensen die echt raar lopen…..

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. ja, daar moest ik toen ook meteen aan denken. Maar in het echt valt het silly gehalte nog best mee. Misschien hier ook tijd voor een ministry of silly walks…

  2. Jongens vanaf een jaar of 14 die stoer willen doen en erbij willen horen gaan vaak erg grappig lopen. Ik sta op m’n werk vaak te kijken hoe de jongens terug van school komen lopen, of eigenlijk slenteren, want dat doen jongens van die leeftijd. Vaak met de meest koddige hupjes, en slepen met een been staat ook erg stoer. De trend is al weer op z’n retour, maar ook de lichamelijke beperkingen die het dragen van een afzakbroek in gangstalook veroorzaakt is soms oorzaak van lachlust opwekkende loopjes.

  3. Da’s mooi, weinig mensen die niet raar lopen. Ik las van de week wel ergens een berichtje dat er steeds meer mensen zijn die niet sporen.
    Ik denk dat ik dan toch liever heb dat mensen raar lopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit