K*T

Wat een stress. Kwam ik net thuis van de H&M staan er twee agenten voor de deur. Wat heb ik nu weer gedaan dacht ik nog even snel. Maar zodra ik de voordeur opengooide wist ik het al. Mijn hele keuken en badkamer stonden blank. K*twasmachine. Blijkt te lekken. En niet zo’n beetje ook, want het is door twee plafonds heen gelopen. AAAAAAAAAAAH. Ik zit nu even af te wachten of mijn hart weer normaal gaat kloppen zeg. Dat wordt een nieuwe wasmachine. Want hoe ga ik al die handdoeken die ik heb gebruikt om de vloer droog te krijgen (het plafond kon ik niet bij, maar dat ziet er ook niet bepaald droog uit) weer schoon krijgen.

Ik HAAT lekkages.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit