Slimme foon

Eindelijk heb ik dan mijn nieuwe telefoon binnen. En wat is het een snoepje πŸ™‚ Ik begin zo langzamerhand de charme van gadgets te begrijpen. Al vat ik nog niet helemaal hoe mijn vriend het internet exclusief voor het lezen over gadgets kan gebruiken. Maar goed, een nieuwe foon dus: de HTC P 4350. Een smartphone met echt alles erop en eraan. Inclusief touch screen en toetsenbord. Ik zal je er verder zo min mogelijkΒ mee vervelen. Heb het veels te druk met knopjs indrukken πŸ™‚

Β 

Β 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Die mobieltjes waren ooit bedoeld om cntinu en makkelijk bereikbaar te zijn. Da’s nu verleden tijd.
    De gerbuiker is zo druk in de weer met al die toeters en bellen die er op zitten. Volledig onbereikbaar geworden omdat hij/zij de foto’s zit te editen of in gesprek is op een of andere chatroom.
    EΓ©n ding is waar: spelen bl;ijft leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit