Kandidaten

AAAH het is al begonnen en ik ben te laatttt. Gelukkig bleek het zaterdag en begint het WK Webcamzitten pas maandag. Dat krijg je ervan als je ergens teveel mee bezig bent. Koortsige dromen over stroomuitval door heel Nederland de hele week. Of over kandidaten die on-cam iemand neersteken. Nou ja, niks aan te doen als er iets misgaat. Aan mij zal het niet liggen. Ik zit elke dag van 14:00 tot 22:00 uur pal bovenop het webcamzitten.

De kandidaten zijn intussen allemaal bekend. Laten we hopen dat ze niet megasaai zijn en gewoon de hele dag een beetje voor zich uit staren. Ik heb echt geen idee wat ik ervan moet verwachten, maar volgens mij wordt het wel geinig (geinagh).

Anyways…de kandidaten:

Ik keek gister trouwens even op de site (die is nu nog afgesloten, maar gaat maandag dus live) en een paar webcammers waren al aan het cammen zal ik maar zeggen. Zouden ze nou aan het oefenen zijn? Ik wist nooit dat webcammen zo moeilijk was πŸ™‚

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

  1. Hai,

    Het is maandag! … nee hoor πŸ™‚

    Zit ik me uit te sloven om het een en ander op de web-logs van de deelnemers grafisch ook nog wat te laten lijken (http://wkwebcamzitten.web-log.nl), blijkt dat jij dat veel beter kan. Je kunt overal bij, maar er wat moois van!

    Oh ja, om 13.00 is er een test met alle kandidaten. Je kent de test url, kijk maar eens!

    Ton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit