People

There are many things I don’t like about this world……..Most of them are people!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

21 comments

 1. En soms, zomaar opeens, onverwachts, kom je weer eens een vreemdeling tegen die jou zo positief verrast dat je, die dag in ieder geval, weer in de mensheid gelooft. Ik hou echt van die momenten!

 2. Nee nee, die zat er altijd al tussen!

  THE DEVIL
  Perhaps the most misunderstood of all the major arcana, the Devil is not really “Satan” at all, but Pan the half-goat nature god and/or Dionysius. These are gods of pleasure and abandon, of wild behavior and unbridled desires. With Capricorn as its ruling sign, this is a card about ambitions.

 3. Dat doet me denken aan een quote die ik op een forum tegenkwam:
  “There are moments in your life that are a complete waste of time, such as when other people are talking to you…” (Scott Adams)

 4. @Charlotte: Volgens mij is het best een sympathieke vent. je weet tenminste waar je aan toe bent. Met z’n tegenhanger is dat altijd een stuk moeilijker te doorzien.

  @Laurent: Kijk, daar kan ik helemaal achter staan!

 5. Heb je het weer gezien?
  De stand van de wereld?
  De stand van de Nederlandse politiek?
  De stand van het milieu?
  De stand van het bestaan?

  pfff, geen wonder dat ik er ietwat depri van word!

 6. Als dat redenen waren om depri te worden zou je in Nederland in een permanente staat van depressiviteit kunnen verkeren. Heb jij nou nog niet geleerd het weer hier gewoon te negeren? Met de rest is dat wat moeilijker, geef ik toe.

 7. Nee man. Het weer negeren is moeilijk wanneer het zich een weg baant naar je net gefΓΆhnde haar en je doorweekt op weg naar je werk. Waarom kan het weer mij niet gewoon wat meer negeren.

 8. ik denk stiekem dat hetgeen je nog het meest tegenstaat het feit dat je zelf ook een mens bent,

  forgive us our quirks and we will forgive you yours, thats a happy world!

 9. Heb ik ook wel eens, Sapster. Dan lees ik van alles, maar zie dan toch weer zo weinig.
  Wat heb ik eigenlijk met (bijvoorbeeld) Antillianen, vraag ik me dan ineens af? Ik bedoel… mega-lui, blijven maar zitten en wachten totdat er een boot vol inspiratie en machetes de haven aandoet. Pfff. Die “kut-Marokkaantjes” hebben het welbeschouwd veel moeilijker.

 10. Wat ik nog steeds niet begrijp is waarom wil je er dan zo graag nog er eentje bijmaken…… ? tja die moedervraag moet dan ook beantwoord worden, je hebt er een bepaalde hekel aan en tegelijkertijd wil je er iemand op de wereld zetten…. leg het me uit…

 11. Ja mensen… hou op. Ze zijn vaak net als de pap in het sprookje van goudhaartje: Γ²f te koud Γ²f te warm! Bah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit