Extatisch

Ondanks het feit dat ik gisteren mijn allereerste bijna-dood-ervaring-drama-momentje heb gehad, lacht het leven me toe. Per oktober ben ik eindelijk (zo goed als) alleen in mijn mooie Utrechtse huisje (vriendje mag ook blijven). Nadat mijn zusje besloot een huis te kopen ergens in maart ofzo.,vertrekt nu ook het hurende en vooral stampende bovenbuurmeisje, waardoor álle etages (3) van mijn eigenste kasteeltje eindelijk van mij zijn. Mine mine MINE!

Eindelijk poedelnaakt door het huis rennen, eindelijk geen gestamp meer boven mijn hoofd, eindelijk de douche niet meer delen met de huurder en haar vervelende boxershorts vriend. Eindelijk 3 etages in dezelfde kleur en stijl. Eindelijk écht mijn eigen huis. Ben ik blij? Nee ik ben extatisch, dionysisch, euforisch (blijkt na wat onderzoek)

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Was die vriend van haar nu vervelend, of betrog het specifiek die boxershorts?

    Hmm, zal je vriend ook wel in een zeker stadium van euforie brengen, als jij poedelnaakt gaat rondrennen.

  2. nou hij is haar vriend –> vervelend dus
    Hij dwingt mij hem in boxer te zien –> onuitstaanbaar dus!

    Mijn vriend? Heeft hij al gezien…alleen heb ik nu meer oppervlak….maakt dat uit voo de euforie van de gem. man? 🙂

  3. Heya X,lang geleden ik weet, druk met vaderschap en zo maarre suc6 met eindelijk je eigen (volledig) huissie!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit