Wat een droppie

Geloof jij het? Mijn vriend is al enige tijd iets aan het bekokstoven. Wat het was, wist ik tot 10 minuten geleden dus niet. Dát er iets was wist ik al sinds vorige week. Ik maakte toen namelijk voor morgen (woensdag – mijn vrije dag) een afspraak en kreeg van mijn vriend de melding: “Dat zou ik niet doen als ik jou was.” Omdat ik weet dat mijn vriend slecht geheimen kan bewaren – én ik het idee had dat het hier een geheim betrof, liet ik het rusten. Ik ging er vanuit dat hij iets kleins, leuks voor mijn vrije dag had bedacht. Wanneer de romanticus in je man zich manifesteert, moet je het gewoon z’n natuurlijke beloop laten. Die romanticus is namelijk net een mus: brutaal, maar direct weg wanneer je een stap in z’n richting doet. Dus ik liet het…..little did I know…

Meneer mijn vriend blijkt een trip naar Barcelona te hebben geregeld. En wanneer ik zeg geregeld, bedoel ik ook geregeld. Niet alleen de ticket en het hotel, maar ook de vrije dagen op mijn werk. De man die ik toch minder doorheb dan ik dacht heeft mijn werkgever gebeld en het allemaal geregeld: ik vertrek morgenochtend en ben zondagavond weer terug. Geloof jij het?

Ik ben daadwerkelijk flabbergasted. Hoe de gemiddelde man (die mijn man natuurlijk niet is – hij is veel meer 🙂 ) je kan verrassen. Je zou bijna weer in romantiek gaan geloven. Ik ben even stil

…………

Wat een droppie! 🙂

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

  1. Geweldig, wat een stunt! Om ook nog je vrije dagen te regelen…
    Twee meter drop, is dat eigenlijk wel een droppie? meer een kwestie van een trekdroppie, lijkt me zo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit