Omdat

Nou oké, uit basale interesse dan. Omdat ik de kwaaiste ook niet ben. Omdat – als ik niet integreer – ik eventueel op enigerlei moment weg moet. Omdat het 2007 is en bijna 2008. Omdat ik verloofd ben en soms paniekaanvallen daarover krijg. Omdat er teveel mensen honger hebben om gewoon rustig te slapen. Omdat een groot deel van Nederland lijkt te denken dat geen kant kiezen van karakter getuigt. Omdat ik vandaag vrij ben. Omdat ik morgen weer moet werken. Omdat mijn aanstaande zo thuiskomt. Omdat mijn muis opgeladen is. Omdat mijn kat zo schattig is. EN omdat ik ondanks dat ik soms moe wordt van mensen, mensen toch best leuk vind….

Hoe was jouw sinterklaasviering en vooral (het belangrijkste) wat heb je cadeau gehad? 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

14 comments

  1. Ik vier geen Sinterklaas. Dit is gewoon weer een dag van allerlei dingen die ik moet doen, in plaats van die ik wil doen.

  2. Neuh, niet echt. Vrijheid blijheid hier, hoor. Volgens mij was het ook meer voor de personeelsleden met kinderen. Maar eind deze week is er een personeelsfeest en daar ga ik ook al niet heen. Ik zou wel willen, maar het komt verkeerd uit.

  3. Xaf, jij gaat het heel zwaar krijgen als je eenmaal kinderen hebt.. want dán pas zal je weten hoe het is als de goede sint je aan zo’n dertig verschillende invalshoeken door je strot geramd wordt :D. Ik ben niet anti-sint, noch anti-piet, maar ik ben zó blij als het 6 december is….

    Maar goed.. twee keer sint zetten, een paar kadootjes op mijn verjaardag (4 december) voor de kinderen, dat was het. Sinterklaas is een kinderfeest, ik hoef niet zo nodig zelf kadootjes te ontvangen of uit te delen aan mijn mede-volwassenen.

  4. ik heb gezaalvoetbald, daarna AZ gekeken en biertjes gedronken. oh ja en ik kreeg een zak met slechte chocolade op mijn werk. de sint bracht slechts een pakje voor een speciaal iemand dat ik moet doorgeven.

  5. Ik kreeg ook chocola op mijn werk. Nu ben ik niet zo gek op chocola, maar het zag er wel erg mooi uit. Iemand besloot echter om het me af te nemen…dus toen had ik alleen een amandelspijsdinges over…die heb ik weggegeven…brrr bah.

  6. @ Laurent: Er is twee weken geleden stroomstoring geweest op de locatie waar de server staat. Die is inmiddels weer up, maar ik ben al bijna twee weken in strijd met mijn hoster om mijn log weer online te krijgen. Hij had alles weer online, maar was ‘vergeten’ de database van mijn log te restoren. En ik probeer hem nu al dagen te bereiken met het vriendelijke verzoek dat snel te doen. Maar krijg hem slecht te pakken.. en ik ben heel volhardend, en zelfs nu lukt het niet. Maar we houden moed.. so keep trying.. eens is hij weer terug 😀

    Sorry Xaf, voor dit intermezzo 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit