Peter R. de Vries – update ABC onderzoekt Peter R.

Okay, hier dan de laatste vruchten van de grapevine vanuit Aruba. Let op: dit is niet confirmed.

– De vader van Patrick van der Eem was vroeger directeur van Aruba Liquor en is na een groot schandaal (inhoud onbekend) min of meer gevlucht van Aruba. Met het geld dat hij heeft gestolen heeft hij de MacDonalds franchises kunnen kopen. In de periode dat hij directeur hier was ergens begin jaren tachtig, woonde dus Patrcik van der Eem op Aruba.

– De broer van Patrick van der Eem, Perry van der Eem had tot voor kort een groot botenverhuur bedrijf hier. Hij bezat meerdere boten en nam vaak toeristen mee. Ongeveer zes maanden geleden zou hij zijn bedrijf opgeheven hebben. Zes maanden geleden begon Patrick van der Eem zijn “vriendschap” met Joran. Ook schijnt deze Perry van der Eem een tijd terug aan de deur bij de familie van der Sloot geweest, waarom wordt nog uitgezocht. 

– De mensen van ABC zijn hier en zijn ontzettend boos op Peter R. de Vries, omdat hij gelogen zou hebben over het bedrag dat hij zou hebben gekregen van ABC. Ze ontkennen keihard dat hij 5 miljoen dollar heeft gekregen voor deze tapes. ABC is bezig een soort van onderzoek in te stellen naar de handel en wandel van de Vries.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit