Snø en Snø’er

Ach gut, GeenStijl vindt het Geen stijl van de Volkskrant (hét überlinkse vijandsvod uiteraard) dat zei stellen dat het bezoek van Geen stijl – oftewel de puberale manmensjes die liever dreigen dan daten (ook omdat ze daarvoor niemand zo gek vinden, althans geen vrouwen) – dreigen zo normaal vindt als Zon in de Zomer (al mag je je af gaan vragen hoe normaal dát tegenwoordig nog is.

UPDATE Weblog GeenStijl is kwaad over een recent artikel in de Volkskrant, waarin de achterban van de site wordt neergezet als groep waarbinnen het uiten van dreigementen “kennelijk normaal” wordt gevonden. Het stuk met de titel “GeenStijl-generatie bedreigt erop los” is volgens GeenStijl tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend – een verwijzing naar de geuzenterm van de site zelf. GeenStijl dient een klacht in bij de Raad van de Journalistiek (RvdJ), een orgaan dat GeenStijl zelf overigens niet erkent en vandaag op de site als “non-valeurs”, “wassen neus” en “clubje vingerplanten” omschrijft. “Gewoon omdat het kan! Zie het maar als opmaat naar een civiele zaak tegen alles wat Azijnbode is, ademt of eet”, aldus Dominique Weesie onder zijn pseudoniem Fleischbaum.
Bron: Villamedia

Ooit begon Geen Stijl nog best geinig. Nu is geenstijl vooral snø. Maar goed, dát is geen nieuws. Hoewel de kinderachtigheid van een paar zogenaamd volwassen kerels wetenschappelijke waarde zou kunnen hebben, is GS eigenlijk de moeite van onderzoek niet waard. Maar een kleine grijns kan ik toch niet laten.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

3 comments

  1. Kijk maar uit Xaviera anders barsten ze straks weer in tranen uit en komen ze hier huillie doen. *stamp stampvoet want je mag nie zegguh over geenstijl* Tsja als je het allemaal zo bekijkt zijn het wel een stelletje huilebalken op dat geenstijl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit