Rondje Cariben

Het is alweer 4 jaar geleden dat ik voor het laatst op Aruba ben geweest. Da’s lang hoor. Zeker als je bedenkt dat mijn ouders daar dus wonen. Nu komt mijn moeder te pas en te onpas richting Nederland. Gezellig. Maar mijn vader vindt het hier te koud. Die was hier 2 jaar terug voor het laatst. 

Niet in hetzelfde land wonen als je ouders….ik heb er al uitgebreid over geblogd. Maar dan nog 1 keer: het is soms best lastig.

Maar goed, nu gaan we elkaar allemaal weer zien. En mijn tantes en ooms. En mijn nichtjes en neefjes. Enne…de zon (je kent hem wel: warm karakter, houdt niet van Nederland).

De vakantie:

Ik vertrek morgenochtend richting Aruba. Dag katten, dag huis. En dat de huis-sitter maar goed oppast.

De 16e vertrek ik dan naar Puerto Rico. Volgens mijn zusje (die er op school”kamp” heenging) kun je daar erg goed shoppen.

Dan, 2 dagen later, stappen we op een grote boot om dan naar St. Thomas, Barbados, St. Lucia, st Kitts en St. Maarten te vertrekken. St. Maarten ben ik ooit wel geweest, maar ja..toen was ik 6. De rest heb ik nog nooit gezien. Ik ben dus erg benieuwd.

Dan weer terug naar Aruba en de Holloway-route rijden (bestaat Carlos en Charlie’s nog? De glazen zijn er groot kan ik je vertellen). In de vette bak van mijn pa. Want ja, dat is dan weer leuk op Aruba: auto’s zijn Amerikaans groot (hij heeft trouwens een Duitse, maar goed).

Ik ga jullie missen joh. Niet echt hoor. Alleen al omdat ik gewoon internet heb! 🙂

Tot aan de andere kant van mijn Caribische avontuur. Of tot zaterdag…dat zit er dik in!

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit