Het is weer tattoo-tijd

De tattoo die ik twee jaar geleden liet zetten, moest het begin zijn van een heel ruggebeuren. En dat is nog steeds zo, alleen blijkt het nog best lastig om daar de juiste tattoo artist voor te vinden én de tijd en inspiratie om exact te bedenken hoe dat eruit moet gaan zien.

Inmiddels heb en weet ik beide. En ga ik binnenkort starten – als alles meezit. Ik kan niet wachten. Op termijn komt daar overigens nog een quarter sleeve bij en is ook mijn been niet veilig. Maar goed, dat alles terzijde.

Laatst sprak ik een vriendin. Zij wil graag een tattoo, maar twijfelt omdat: ‘….maar straks ben ik oud en is mijn tattoo helemaal gerimpeld…’ Wat ik hilarisch vind, want wanneer ze straks oud is, is álles gerimpeld en is je tattoo niet je grootste probleem lijkt mij.

Ik kwam deze korte documentaire tegen over mensen op leeftijd met tattoos en moest aan haar denken. Mooie verhalen van mooie mensen (die soms hun eerste tattoo ver na hun 50ste lieten zetten). Check het uit, het is een kijkje waard!

You Won’t Regret That Tattoo from angie bird on Vimeo.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

2 comments

  1. Yay! Tattoo’s! 😀 Ik ben zeer benieuwd hoe het allemaal gaat worden.

    Mijn standaard antwoord op de “maar later als je oud bent, etc.”-types is inderdaad ook altijd dat tegen de tijd dat ik 80+ ben, ALLES gerimpeld is, Tenminste, dat zeg ik tegen de vriendelijke mensen. Tegen de vervelende, afkeurende dramzakken zeg ik fijntjes dat ik ziek ben en sowieso geen 80 word, dus dat ze zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Niet aardig, wel effectief. 😀

  2. hahah yeah, that is a very effective way to shut them up. En hoewel ik niet ziek ben (denk ik :)) zeg ik wel zoiets…maar dan qua roken > Dude, ik rook zoveel…no way dat ik 80 word. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit