Jesses, ik ga het gewoon weer doen

Jesses wat heb ik lang niet geblogd joh. Ik was hier zo af en toe, als ik eens wat opzocht waar ik al over geschreven had. En met inmiddels duizenden artikelen op mijn naam, heb ik overal al wel wat over geschreven. Dus ja, dan hoef je vaak helemaal niet meer met mensen te praten, maar kun je ze gewoon een linkje sturen om te laten weten wat je vindt.

En dat is misschien ook wel de reden dat ik lang niet heb geblogd. Ik was een beetje uitgeluld. Tel daarbij een scheiding, verhuizing en nog meer gedoetjes op en je begrijpt misschien dat het tikken op xa4a.net er bij inschoot.

Tot ik hier gisteren weer even was. Jawel, om dezelfde reden als ik hierboven al schetste: iemand stelde mij een vraag, ik had er al eens over geschreven en zelfs zinnige achtergrondinformatie verzameld destijds. Met een beetje Google-magie vond ik mijn blogje van een paar jaar geleden weer terug.

“Ik moet weer gaan bloggen,” dacht ik maar weer eens, want herhaling is de moeder der wijsheid. En dit keer bleef het idee hangen. In elk geval tot na mijn eerste koffie vanmorgen.

Maar mijn blogspieren of eigenlijk mijn persoonlijke-blog-spieren, zijn wel wat stijf. Voor opdrachtgevers en mijn magazines ram ik nog steeds met 100 km/u uit mijn toetsenbord. Maar lekker gekwebbel over mijn eigen bestaan….daar ben ik wat roestig in.

Oefening baart kunst, zegt men. Nou ja, ik zeg het nu. Of eigenlijk schrijf ik het. En dan is het waar. Dus ga ik gewoon weer regelmatig lifebloggen of loggen. Old skool weet je wel. Verwacht er maar niet te veel van. Maar op termijn heb ik zeker weten weer een blog sixpack, dus kom vooral weer gezellig buurten.

 

Xaviera

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit