Aeon Flux vs UltraViolet

Naam: Aeon Flux/Ultra VioletDesignated hot babe:Charlize Theron/Milla jovovich

Verhaal:Iets met de toekomst, een virus, klonen en vechten/Iets met de toekomst, een virus, klonen en vechten

Persoonlijk ben ik een groot fan van fantasy films. Futuristische gekkigheid waarin alles mogelijk is en de outfits to die for. Aan die twee voorwaarden voldoen beide films. Zoals wel vaker het geval bij dit soort films is het verhaal niet om over naar huis te schrijven (of zelfs op een weblog), maar waar Aeon Flux het duidelijk wint van Ultra Violet is de regie, maar vooral het acteerwerk. Charlize Theron, ook wel bekend uit de film Monster, weet van het flinterdunne script nog wat te brouwen. Terwijl jovovich niet eens door een pakje boter heen weet te acteren.
Aeon Flux is een megastoere film geworden. De vechtscnes zijn gaaf, de outfits inderdaad waard om voor te sterven en het figuur van Theron is ook nadere bestudering waard. Best een kijkje waar dus deze film.

UltraViolet daarentegen is de tijd die je ervoor moet stilzitten niet waard. Zelf heb ik twee schermen aan mijn pc gekoppeld, zodat ik op een scherm films kan kijken terwijl ik op het andere scherm doorwerk. Bij Ultraviolet heb ik het geluid uitgezet zodat ik de stoere scenes niet hoefde te missen, terwijl ik dan in ieder geval niet werd afgeleid door de als een wasbeer acterende Jovovich. Misschien een tip voor de kijkers thuis.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit