BB met R, dat is bruine bonen met rijst

Toen ik een jaar of 14 was en op Aruba woonde, werd er bij mij thuis niet veel aandacht besteed koken en eten. We waren een familie van megaslanke mensen en aten eigenlijk weinig. Toen ik eenmaal tiener was kwam het soms voor dat ik een dag vergat te eten; te druk met puberen. Het was overigens ook niet zo dat we op dieet waren ofzo hoor. We besteedde gewoon niet zoveel aandacht aan eten. De eerste keer dat ik op dieet ging was ik 21 (toen viel ik meteen 10 kilo af), maar toen ik jonger was deed ik niet aan diëten.

Nu aten we natuurlijk best wel eens warm. Niet elke dag hoor, maar toch zeker drie of vier keer per week. Mijn moeder kookte door de week altijd. En hoewel mijn moeder helemaal zo slecht nog niet kookt, is het wel een acquired taste als het ware. Mijn moeder is nogal van het gezonde en we aten dan ook vaak spruitjes en kikkererwten. Hmmmmm.

Klik hier om verder te lezen…

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit