ZzzZZZzzzz

Pffff net drie uur lang zitten vechten tegen de slaap. Niet dat het college niet interessant was. Ik ben alleen een beetje kapot. Nu nog snel een site bouwen voor mijn vader en dan …. ZzzZZzzlapen.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

3 comments

  1. Haha, gaat ‘ie nog?? Zo’n site bouwen, kan dat niet ff wachten dan? Op onze leeftijd moet je wel voldoende slapen hoor! πŸ˜‰

  2. nou mijn pa geeft les aan de uni op Aruba: rechtssociologie. Nu heb ik een jaar geleden een site voor hem gebouwd als aanvulling op z’n colleges. Blij dat hij was joh. Maar nu beginnen de nieuwe colleges en moet heel die (statische site) worden aangepast. en uiteraard stuurt hij alle aanpassingen echt 2 dagen van tevoren pas op. Mooier nog; hij geeft niet exact aan waar de aanpassingen zitten. Dat moet ik zelf dus uit zien te vogelen. Ik doe het met liefde hoor – in theorie dan want als ik het eenmaal echt moet gaan doen zit ik echt te vloeken. πŸ™‚ Maar wanneer het af is en mijn vader weer helemaal blij, was het de moeite toch wel waard πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit