Bald & Boner

Kale jongens, hakenkruizen, bomberjacks en de Hitlergroet. Ingredienten voor een gezellige bijeenkomst van de megafascisten van Blood & Honour. EenVandaag bood ons een kijkje in de fantastische wereld van deze eencelligen. Een bijeenkomst op een begraafplaats waar veel Duitsers rusten om SS-ers te eren. Met optredens van VIP’s als  Tom van Den Hoek (NVU), Stefan Wijkamp (Hitler Wannabe (zie foto)) en Joop Glimmerveen (NVU).

Glimmerveen: ,,Vandaag bestaat de regering uit Turken, Marokkanen, homo’s en lesbiennes. Waren de Duitse soldaten destijds geslaagd in hun missie dan was dit nooit gebeurd.”

Ja het leven is voor de gemiddelde megafascist bijzonder angstig. Het is daarom van groot belang om je te bewapenen. Machinegeweren, spijkerbommen en ander wapentuig behoren tot de vaste uitrusting van deze militante, exact-dezelfde-kleding-dragende (twee voor de prijs van 1?), überpubers.

De kamer overweegt een verbod op Bloed & eer. Niet geheel onlogisch. Het zijn misschien wel pubers, maar dan wel slechte smaak hebbende, boze, maar vooral psychotische en bewapende pubers. Toch is een verbod op Bald & phony volgens mij niet nodig. Zonder het cluppie erbij te halen zijn de dames en heren al crimineel genoeg. Pak ze maar gewoon op wapenbezit, oproepen tot haat, geweldsdaden of nog so etwas.

Door het clubje te verbieden zou je ze nog het idee geven dat ze relevant zijn. Ik heb intelligentere knaagdieren uit de muizenval geplukt. Gewoon aanpakken die handel.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

12 comments

 1. Helemaal mee eens! Ik trek gemiddeld slimmere dingen door…
  Als deze Über domme haatzaaiende reetkevers niet zo gewelddadig waren, zou het bijna grappig zijn om te zien hoe dom je moet zijn om zó op te gaan in iets volstrekt zinloos…
  Ik denk dat wars moet zijn van enige intelligentie en persoonlijkheid om je bij zo’n club aan te sluiten.

  Intelligence and Blood and Honour are just like oil and water; they just don’t mix…

 2. Wel of niet verbieden blijft een lastige kwestie. Ik neig ook naar het laatste. Zich als fatsoenlijke en salonfahige politici voordoende luitjes als Wilders, le Pen en die gladjakker van het vlaams blok zijn vele malen gevaarlijker.

  Die foto van die hitler wannabee is echt hilarisch, hoe simpel moet je wel niet zijn om zo voor lul te willen lopen 🙂

 3. ja, totdat die met geweld gaan uitdragen wat er in die lege koppies ronddoolt…dan vind ik het gek genoeg nét zo ongrappig als terroristen uit andere categoriën.

 4. die bestaan geen honderd jaar meer en volgens mij is de man met zijn snor zijn grootste probleem dat hij niet aan de vrouw kan komen …. dat vraag ik mij dan weer af

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit