Homohater Bush

bushWat is het toch met die Sjorsh Bush? Heeft hij dan echt niks te doen? Of is het omdat hij s avonds stiekem over de mannenliefde droomt en verteerd wordt door schuldgevoel wanneer hij het in de biechstoel opbiecht aan een van de woordvoerders van zijn god? Wat een ziek ziek mannetje (en eigenlijk ook iedereen die achter deze homohater staat) en wat zal hij op zijn neus kijken wanneer hij straks niet aan de hemelpoort staat, maar in warmere oorden zal moeten vertoeven omdat God toch een min dere klootzak blijkt te zijn dan zijn vertegenwoordigers ons willen doen geloven.

Nou ja ok, feitelijk zal hij natuurlijk niet op z’n neus kijken, aangezien hij dan gewoon dood is. Maar zelfs als alle reliridders gelijk hebben en god zomaar bestaat, kan je mij er gewoon niet van overtuigen dat het Haar dan wat kan schelen met wie jij het bed deelt. Zielige sjors, zo’n min menneke.

X.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit